Produkty
{{product.title}} {{(product.price | customCurrency)}}
Kategorie
{{(basket.prices.totalPrice | customCurrency)}}{{getBasketItemCount(basket.items)}}
{{basketItem.product.title}}
{{basketItem.quantity}}x {{basketItem.product.title}}
{{ $index > 0 ? ', ' : '' }}{{ isColorParameter(parameter) ? getColorText(parameter) : '' }}{{ !isColorParameter(parameter) ? parameter : '' }}
{{(getProductPrice(basketItem) | customCurrency)}}
{{additiveServiceWithPrice.name}}
{{(additiveServiceWithPrice.price | customCurrency)}}
{{basket.coupon.name}}
-{{(basket.prices.totalDiscountPrice | customCurrency)}}

Jak správně krmit štěně?

Tuhle otázku si pokládá každý zodpovědný majitel štěněte. S jakou správnou stravou u štěněte začít? Otázka je o to víc naléhavější, pokud je to vaše první chovatelská zkušenost. Pokud znáte, ve svém okolí zkušeného chovatele, nebude od věci, když se pozeptáte přímo tam. My vám zde nastíníme některé hlavní zásady.

Aby mělo dost energie na vylomeniny

Jak štěňata rostou, tak vydávají čím dál více energie. Potřebují kvalitní bílkoviny a minerální látky, mnohem více, než dospělí psi. Pokud v tomto období vyberete krmivo pro štěně špatně, tak může způsobit škodu, kterou budete jen těžko dohánět. Vždy velmi pečlivě pátrejte po složení a ověřte si, že krmivo obsahuje kvalitní suroviny. Na moučce a popelu vám štěně sice také vyroste, ale prokážete mu spíše medvědí službu. Prvotní je samozřejmě obsah masa, ale také to, jak a odkud se maso získává.

Nedejte pouze na známost značky z reklamy 

Klamavá reklama a triky na nakupující jsou u výrobců granulí velice oblíbené. Granule a masové směsi pro psy mají zpravidla velmi atraktivní obaly, ale obrázky šťavnatých kousků masa a zeleniny ještě nezaručují, že se tyto složky v krmivu také najdete. Za líbivým obalem může být a taky často bývá krmivo z kukuřice, masných separátů a chemických konzervantů.

 

Výrobce má povinnost uvádět suroviny v takovém pořadí, v jakém jsou v krmivu zastoupeny. Oni se ale naučili používat některé triky, které pomáhají krmivo naoko vylepšovat. Čerstvé maso na prvním místě ještě nemusí znamenat vysoký obsah masa v granulích. Že granule obsahují velké procento kukuřice maskují pod výrazy jako kukuřičná moučka, kukuřičný gluten.

 

Má to jediný účel, dostat tyto zdánlivě nepodstatné složky co nejdál od masa, pokud možno až na konec, jako nepodstatnou složku stravy. A ona přitom často patří na místo první.

Granule pro štěňata z čerstvého masa

Granule pro štěňata z čerstvého masa se opravdu z čerstvého masa vyrábějí. Je to strava pro štěňata komplexní a vyvážená.

 

U nás nejdete kompletní produktovou řadu granulí Fitmin a to od štěňat až po seniory všech plemen. Jedná se o českého výrobce krmiv, z orlického podhůří, který funguje jako rodinná firma. Čerstvé suroviny pro výrobu odebírají z přebytků produkce od místních farmářů.

 

Značka Fitmin si mezi čtyřnohými strávníky vybudovala oddaný fanklub, který si na jejich granulích pochutnává už od nejmenších pejsků, přes juniory, dospělé psy až po zasloužilé penzisty.

 

S tím správným krmivem pro vaše štěňátka vám rádi poradíme. Neváhejte nás kontaktovat s jakýmkoliv dotazem.

Zboží skladem,
odesíláme do druhého dne 

6 odběrných míst kde si můžete vyzvednout objednávku

Moderní eshop od  Webmiumeshop