Produkty
{{product.title}} {{(product.price | customCurrency)}}
Kategorie
{{(basket.prices.totalPrice | customCurrency)}}{{getBasketItemCount(basket.items)}}
{{basketItem.product.title}}
{{basketItem.quantity}}x {{basketItem.product.title}}
{{ $index > 0 ? ', ' : '' }}{{ isColorParameter(parameter) ? getColorText(parameter) : '' }}{{ !isColorParameter(parameter) ? parameter : '' }}
{{(getProductPrice(basketItem) | customCurrency)}}
{{additiveServiceWithPrice.name}}
{{(additiveServiceWithPrice.price | customCurrency)}}
{{basket.coupon.name}}
-{{(basket.prices.totalDiscountPrice | customCurrency)}}

Jak správně krmit psa?

Odpověď je jednoznačná. Tak, abychom mu zajistili spokojený a zdravý život. Krmení psa je jedním z nejdůležitějších prvků v péči o domácího mazlíčka.

Vyvážená strava bohatá na bílkoviny, vitamíny, minerály a tuky se na zdraví psa projevuje velice pozitivně. Dodává lesklou srst, nezakalený zrak, silné srdce, stabilní kosti a bezproblémové trávení.

Syrové maso nebo poctivá domácí kuchyně?

Láska prochází žaludkem a poctivá domácí kuchyně je to nejlepší. Platí to ovšem i v případě psa?

I když by se vaše šelma po syrovém mase utloukla, raději se takovému krmení vyhněte. Syrové maso sice psům chutná, ale představuje jisté zdravotní riziko. Nákazu salmonelou, listerií nebo jinou bakteriální infekcí rozhodně svému mazlíkovi naservírovat nechcete.

Maso pro psy můžeme v chovatelských potřebách nejčastěji dostat v mražené podobě. Ovšem příprava krmení z masa vyžaduje čas a hlídání výživových hodnot. Rozhodnete-li se krmit psa masem, je nutné sáhnout i po zvířecích doplňcích stravy. Vážně se vám chce každý den podstupovat tak složitou přípravu krmení?

Granule a konzervy pro psy

Ať už pro psa zvolíte granule nebo konzervy, vždy vsadíte na správnou kartu. Suché i vlhké krmení představuje kompletní výživový program domácích mazlíčků. Skvělá chuť a správné živiny jsou správnou volbou toho, co váš pes chce a potřebuje. Extrudované krmivo a vlhkou stravu nekombinujte.

Nejlevnější granule pro psy nebývají bohužel ty nejkvalitnější. Sáhněte raději po prémiovém nebo superprémiovém krmivu. Že kvalita nezruinuje vaši peněženku, dokazují například psí granule Fitmin.

Nejlepší granule pro psy?

Vždy ty přizpůsobené kondici a věku vašeho zvířete. Máte doma štěňata? Zásadně vybírejte granule nebo konzervy pro juniory. Mládě tak bude přijímat potravu, po které poroste jako z vody. Naopak pes senior potřebuje lehce stravitelné krmení s vyšším přídělem vitamínů prospívajících kloubům, kostem a srdci.

A co zvíře v produktivním věku? Naservírujte mu do misky to, co mu chutná. A pokud ho trápí nějaké zdravotní obtíže, vyberte granule nebo konzervy právě pro jeho potřeby. Granule pro obézního psa, psa s citlivým zažíváním nebo s alergií, jsou dnes již naštěstí běžně dostupné.

A nezapomeňte, i u domácích mazlíčků platí ono známé, jste to, co jíte. Takže pamlsky ano, ale pouze za odměnu a vždy ty určené právě jim.

Jak často krmit psa?

Celodenní přístup ke krmení psům rozhodně neprospívá, proto dbejte na pravidelnost. Vyhraďte psovi speciální a stálé místo, kde se krmení bude podávat. Zajistěte neomezený přístup vody. Během krmení nikdy zvíře nevyrušujte ani nehlaďte.

Podstatná otázka zní, jak často krmit psa? Obecně vzato, u štěňat je krmení častější, maximálně však pět krmných dávek denně. A jak zvíře dospívá, ubírejte četnost porcí a navyšujte gramáž. Krmit dospělého psa stačí jednou denně. Doporučenou velikost porce vyčtete na každém balení krmení.

Zboží skladem,
odesíláme do druhého dne 

6 odběrných míst kde si můžete vyzvednout objednávku

Moderní eshop od  Webmiumeshop