Produkty
{{product.title}} {{(product.price | customCurrency)}}
Kategorie
{{(basket.prices.totalPrice | customCurrency)}}{{getBasketItemCount(basket.items)}}
{{basketItem.product.title}}
{{basketItem.quantity}}x {{basketItem.product.title}}
{{ $index > 0 ? ', ' : '' }}{{ isColorParameter(parameter) ? getColorText(parameter) : '' }}{{ !isColorParameter(parameter) ? parameter : '' }}
{{(getProductPrice(basketItem) | customCurrency)}}
{{additiveServiceWithPrice.name}}
{{(additiveServiceWithPrice.price | customCurrency)}}
{{basket.coupon.name}}
-{{(basket.prices.totalDiscountPrice | customCurrency)}}

I psi mají své chutě

Rex má nejraději kuřecí, ale nepohrdne lahodnou rybou. Dasty sežere všechno, hlavně, když to pořádně chroupe. Besina je urozená psí paní gaučová, ta jen tak něco do huby nevezme. Záleží jí na kvalitním trávení. Rex, Dasty nebo Besina. Vlčák, kolie nebo čivava. Je to úplně jedno, protože...

Hlavní roli hraje kvalita

Kvalita použitých vstupních surovin v krmivu pro vašeho psa či fenu je nejdůležitější. Dbejte na ní. Věk, aktivita a velikost psa jsou také důležitým faktorem při výběru psího krmení.

Takže co bychom tu měli pro dospělého vlčáka Rexe s běžnou denní aktivitou? A že je to pořádný kus psa. Jedno kuřátko s trochou rybičky s dostatkem bílkovin, s vyváženým poměrem omega 3 a 6 mastných kyselin pro zdravou kůži a srst. S přírodními antioxidanty a bez lepku, pokud je pán alergik. Třešničkou na tomto superprémiovém krmivu je rozmarýnový extrakt pro podporu činnosti jater a lepší trávení. Žádné geneticky modifikované suroviny, to my nevedeme. Pokud je pán žrout, jistě oceníte akční set kvalitního krmiva pro dospělé psy většího vzrůstu.

Dasty je překrásná kolie. Zatím štěňátko, které si navyká na kvalitní stravu. Takové granule s vysokým obsahem masa a vajec, to by si dal. Drůbeží masíčko přímo miluje. Tohle superprémiové krmivo je ideální pro podporu zdravého vývoje nervových buněk. Probiotika podporují střevní mikroflóru štěněte. Granule neobsahují žádný lepek pro snížení rizika alergických reakcí. Navíc jsou s komplexem dentální péče pro zdravý chrup psíka.

Besina, ta si ve vlastním zájmu dá dietu. Není už to nejmladší čivava, a na to její gaučové povalování doporučujeme podávat granule s odlehčenou recepturou s obsahem jemné vlákniny. Výtažek z kořene čekanky působí jako účinné probiotikum a pozitivně ovlivňuje trávení. Vy jako páníček jistě oceníte výtažek z juky, který působí protizánětlivě a snižuje zápach výkalů.

A neříkejte, že si za odměnu každý z mazlíčků nezaslouží nějaký ten pamlsek.

Vsaďte na českého výrobce

Nevybírejte krmení pro vašeho psa jen podle lákavého obalu, nebo reklamy v televizi. I když bude mít krmivo pro psy na obalu hezký obrázek, nemusí ještě správně fungovat u vašeho pejska. Vy znáte svého čtyřnohého přítele nejlépe, dejte na jeho chutě a rozhodujte se racionálně.

Fitmin je značka českého výrobce. Jedná se o rodinnou firmu z orlického podhůří. Suroviny pro výrobu granulí odebírají výhradně z lokálních zdrojů. Provozují také vlastní chovatelskou stanici psů, a ti jsou tak jejich věrnými strávníky.

Zboží skladem,
odesíláme do druhého dne 

6 odběrných míst kde si můžete vyzvednout objednávku

Moderní eshop od  Webmiumeshop