Produkty
{{product.title}} {{(product.price | customCurrency)}}
Kategorie
{{(basket.prices.totalPrice | customCurrency)}}{{getBasketItemCount(basket.items)}}
{{basketItem.product.title}}
{{basketItem.quantity}}x {{basketItem.product.title}}
{{ $index > 0 ? ', ' : '' }}{{ isColorParameter(parameter) ? getColorText(parameter) : '' }}{{ !isColorParameter(parameter) ? parameter : '' }}
{{(getProductPrice(basketItem) | customCurrency)}}
{{additiveServiceWithPrice.name}}
{{(additiveServiceWithPrice.price | customCurrency)}}
{{basket.coupon.name}}
-{{(basket.prices.totalDiscountPrice | customCurrency)}}

Fitmin: Granule pro psy a kočky s pečetí kvality

Krmení psa nebo kočky rozhodně nepodceňujte. Chcete mu vždy dopřát to nejlepší? Jenže vyznat se v široké nabídce granulí je pro vás občas trochu oříšek? Stává se vám, že v chovatelských potřebách stojíte před desítkami pytlů granulí a nakonec s povzdechem sáhnete po těch nejlevnějších? A pak ten obrovský balík ještě táhnout domů. Je nejvyšší čas seznámit se s Fitmin krmivem a nakoupit přes internet.

Fitmin je český výrobce kompletního krmiva pro psy a kočky. Granule, konzervy, kapsičky, ale i vitamíny, pamlsky a doplňky pro odstavovaná štěňata. Vše v prvotřídní kvalitě a se skutečně čerstvým masem. Fitmin ví, co domácí mazlíčci potřebují.

Granule pro psy v každém věku

Fitmin krmivo pro psy má jednoduchou orientaci pro majitele a plnohodnotnou výživu pro psa. Každá granulka pro pejska obsahuje přesnou dávku živin, minerálů, vitamínů a tuků. Fitmin výživoví specialisté bedlivě dohlíží na poctivé nutriční hodnoty. Fitmin tým gurmánských specialistů na kvalitu použitých surovin s opravdovou chutí. Přesně tak, jak pes svého věku a váhy potřebuje.  A kdože všechny ty psí dobroty testuje? Pejsci z Fitmin chovatelské stanice. Úspěchy místních border kolií na výstavách a sportovních soutěžích hovoří za vše.

Jak vybrat ty správné granule pro vašeho psa? Snadno. Podle věku, velikosti plemene psa a s přihlédnutím k jeho aktuální kondici.

Citlivé zažívání, nechutenství nebo alergie vyžadují změnu běžného krmení. Právě v tento moment nastupuje na scénu Fitmin Solution. Superpémiové krmivo pro psy se specifickými potřebami.

Od čivavy po malamuta. Řada granulí Fitmin Maintenance je určena psům v každé fázi jejich života. Granule junior, pro dospělého psa nebo seniora jsou rozlišeny dle velikosti plemene. Od mini až po obří plemena.

A v neposlední řadě je tu Fitmin For Life, prémiová řada suchého krmiva, opět přizpůsobená věku, plemeni a potřebám psa.

Granule pro mlsné kočky

Kočky nejčastěji dávají přednost mokrému krmení. Kapsičkám a konzervám. Ovšem jen do té doby, než ochutnají granule Fitmin pro kočky. Vysoký podíl čerstvého masa naláká kočku k misce dřív, než mlsouna zavoláte. I u granulí pro kočky hledí Fitmin především na jejich potřeby. Různý věk vyžaduje jinou stravu. A přesně toto je hlavní parametr výběru suchého kočičího krmiva. Věk a specifická potřeba kočky. Granule pro kočky s nadváhou, pro dlouhosrsté kočky, kastrované nebo kočky březí obohacují základní řadu Fitmin granulí.

 A nyní nově přichází Fitmin na trh s holistickými granulemi řady Purity Holistic Cat Food s bylinkami, ovocem a pořádnou porcí masa pro zdravý močový měchýř, zuby a srst.

Krmit Fitminem, znamená krmit s chutí a láskou. Zaujalo vás toto super kvalitní krmivo? V našem eshopu je nyní s dopravou zdarma!

Zboží skladem,
odesíláme do druhého dne 

6 odběrných míst kde si můžete vyzvednout objednávku

Moderní eshop od  Webmiumeshop